Typische middelbare-schooljongens zijn het. Bo en Tim, vrienden voor het leven, scheppen tegen elkaar op en dagen elkaar uit. Tim is wat verlegener dan Bo, maar doet het eigenlijk veel beter bij de meiden dan zijn meer extraverte vriend. Dan stapt Jonas, een zelfverzekerde jongen uit Amsterdam, het overzichtelijke leventje van de dorpsjongens binnen. Omdat hij verder ‘alleen maar Facebookvrienden uit Amsterdam’ heeft, sluit hij vriendschap met het tweetal. Als ze met z’n drieën op vakantie gaan naar Polen ontstaat er iets tussen Jonas en Tim. Tot grote verwarring van zijn beste vriend... 

‘Bromance’ (15+) won in 2016 de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie.

Regie: Erwin van Heusden

Tekst: Joachim Robbrecht

Kleding: Ingrid de Bruijn

Spel: Ruben Buter, Quint Doove, Jasper van Sprundel

Te zien op:
Woensdag 29 januari 20:00 uur
Donderdag 30 januari 20:00 uur
Vrijdag 31 januari 20:00 uur

Kaarten bestellen

 

 

 

 

 

‘De Flat van Jet’ is een klucht, niet een gewone natuurlijk, maar wel een echte, met deuren en overspel en misverstanden. Jet heeft een flat in de stad waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Maar ze wil van hem af. En de flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat Jet niet weet want ze is nogal jaloers – leent de flat wel eens uit aan zoon André, die daar wel eens met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt één van die vriendinnetjes, Natas, die op zoek is naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet, mee, want die zoekt ook. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat… en Karel mag niet weten dat… en Veertje mag helemaal niet weten dat… En dan verschijnt ook nog eens Jules de man van Jet en die mag helemaal niets weten!

Te zien op:

Zaterdag 7 maart 20:00 uur
Zondag 8 maart 15:00 uur
Vrijdag 13 maart 20:00 uur
Zaterdag 14 maart 20:00 uur
Zondag 15 maart 15:00 uur

Kaarten bestellen

 

 

 

De Jodenverraadsters is het waargebeurde verhaal van twee Joodse vrouwen in de Tweede Wereldoorlog. De een verraadt in dienst van de Duitsers honderden van haar eigen volk. De ander begint een verhouding met een NSB'er om haar familie te redden. Wat beweegt iemand tot verraad? Een toneelstuk over het maken van onmogelijke keuzes in oorlogstijd waardoor slachtoffers daders worden. Waartoe ben je bereid om te redden wat je dierbaar is? En kun je daarin ook te ver gaan?

Speeldata

Woensdag 15 april 20:00 uur
Donderdag 16 april 20:00 uur
Vrijdag 17 april 20:00 uur
Donderdag 23 april 20:00 uur
Vrijdag 24 april 20:00 uur
Zondag 3 mei 20:00 uur
Maandag 4 mei 20:30 uur

Kaarten bestellen

Draai je telefoon om de website te bekijken.